Galimi alergenai arba netoleravimą sukeliančios medžiagos mūsų gaminiuose: (dėl tikslios užsakymo informacijos apie alergenus teiraukitės asmeniškai)

  1. Glitimo turintys javai (t. y., kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai.
  2. Vėžiagyviai ir jų produktai.
  3. Kiaušiniai ir jų produktai.
  4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus.
  5. Žemės riešutai ir jų produktai.
  6. Sojų pupelės ir jų produktai.
  7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę).
  8. Riešutai, t. y. migdolai (Amygdalus communis L.), lazdyno riešutai (Corylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), pekaninės karijos (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilinės bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacia vera), makadamijos ar Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.
  9. Garstyčios ir jų produktai.
  10. Sezamo sėklos ir jų produktai.
  11. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus.

Užsakymo realizacijos laikas: 24 val.

Laikyti šaltai nuo +2 iki +6°C temperatūros. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.